Φάρσαλα: Ανάληψη Ευθύνης

Εχθές, 06/04/2014 ως αναρχικοί/ες-αντιφασίστες/ιες που παρευρίσκονταν στην συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω απ` τις φυλακές Δομοκού, περνώντας από τα Φάρσαλα, επισκεφτήκαμε το τοπικό γραφείο της ΧΑ και το “συγυρίσαμε” δεόντως.

Λίγο αργότερα, μπάτσοι και χρυσαυγίτες (μπάτσοι και ναζί το ίδιο μαγαζί), σταμάτησαν άσχετο με το συμβάν, λεωφορείο της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης Θεσσαλονίκης, το οποίο ήταν διερχόμενο απ την πόλη των Φαρσάλων με προορισμό την Θεσσαλονίκη.

Συμφώνα με τις ενημερώσεις, το λεωφορείο αυτό οδηγήθηκε μέχρι τη Λάρισα με αστυνομική “συνοδεία”, και εκεί με την μαρτυρία χρυσαυγίτη ο οποίος δηλώνει πως βρισκόταν στο συμβάν στα Φάρσαλα, πραγματοποιήθηκε σύλληψη ένα ατόμου γνωστού ήδη για την κινηματική του δράση.

Η αστυνομία επειδή στον Δομοκό δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει καμιά σύλληψη, και επειδή φαίνεται το σπάσιμο των γραφείων των χρυσαύγουλων να την πείραξε, αποφάσισε να εκδικηθεί για το σπάσιμο των γραφείων των φασιστών , συλλαμβάνοντας όποιο άτομο της υποδείκνυαν οι φασίστες. Και έτσι έγινε. Μα στην πραγματικότητα μπάτσοι και ναζί έκαναν πάλι γκάφα, αφού το άτομο αυτό ουδεμία σχέση έχει με το συμβάν και είναι πρακτικά αδύνατο να ήταν στο σπάσιμο των γραφείων. Το μόνο πράμα που επιβεβαιώθηκε με αυτή την σύλληψη, ήταν εκτός από την ασύμμετρη βλακεία τους, την από καιρό στοχοποίηση αγωνιστών/ριων για την δράση τους από το κράτος, και για ακόμη μια φορά την “παραγωγική” συνεργασία μπάτσων και ναζί.

Ο τραμπουκισμός των μπάτσων δεν θα περάσει!

Αλληλεγγύη στον συλληφθέντα!

Ούτε στην Θεσσαλία ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες και τους μπάτσους σε κάθε γειτονιά.

Όλες οι Αξίες αυτής της Κοινωνίας είναι Φυλακής Υψίστης Ασφαλείας.

Αλληλεγγύη στον Αγώνα των Φυλακισμένων. 

Κάποιοι συμμετέχοντες στο συμβάν

CLOCKWORK CREW RHODES.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: