Μοναστηράκι: Επίθεση αστυνομίας σε μετανάστες

Εικόνα Από αυτόπτη μάρτυρα:

Τετάρτη 12/03/2014 και ώρα 20.00,Μοναστηρακι.

Βρεθήκαμε μάρτυρες ωμής και απρόκλητης βίας εκ μέρους αστυνομικών δυνάμεων με αποδέκτες για ακόμα μια φορά μετανάστες οι οποίοι βρίσκονταν στην πλατεία.

Αστυνομικοί ξυλοκόπησαν μετανάστη ενώ αυτός υπέδειξε τα νόμιμα έγγραφα της άδειας παραμονής του, εμμένοντας στη άμεση μεταφορά του στο τμήμα. Η κατάσταση ξέφυγε όταν ένας εκ των πολιτικά ντυμένων αντρών έσερνε τον μετανάστη χτυπώντας τον και κλωτσώντας τον κατά μήκος όλης της πλατειάς μέχρι τον απέναντι δρόμο όπου ήταν παρκαρισμένο ένα μπλε πολιτικό αυτοκινητάκι. Παρά το γεγονός πως ο συγκεντρωμένος κόσμος εξαγριωμένος από την ανεξήγητη και απρόκλητη βία ζητούσε τα στοιχεία του άντρα καθώς και τον λόγο της προσαγωγής, κανένας δεν έδωσε πληροφορίες τόσο για την ταυτότητα των αστυνομικών όσο και για την ταυτότητα του προσαχθέντα.

Η κατάσταση εκτραχύνθηκε  ακόμα περισσότερο στη προσπάθεια να τον οδηγήσουν σε συμβατικό αυτοκίνητο κλωτσώντας τον για να εισέρθει. Προς ενίσχυση και προς υπεράσπιση  των αστυνομικών κατέφτασε η ομάδα ΔΕΛΤΑ φωνάζοντας και απειλώντας αυτή τη φορά το συγκεντρωμένο κόσμο που διαμαρτυρόταν. Το αποκορύφωμα του σκηνικού έγινε όταν συνελήφθη δια της βίας και ένας τρίτος μετανάστης άλλου χρώματος αυτήν την φορά στη προσπάθεια του να μάθει που οδηγούν τους δυο φίλους του. Απαντώντας ειρωνικά ο έξυπνος αστυνομικός είπε πως θα του δείξει ακριβώς που τον πηγαίνουν και τον άρπαξε στην αγκαλιά του και αυτόν. Το σκηνικό μεταφέρθηκε στο τμήμα ακροπόλεως όπου κρατούνται οι 3 μετανάστες. Οι τύχες των αγνοείτο.

CLOCKWORK CREW RHODES.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: