Χρυσή Αυγή: Το σκληρό πορνό του Λαγού – Φωτογραφία σοκ με ανήλικο – Τα σβησμένα αρχεία

Το σκληρό πορνό του Λαγού

Εντύπωση προκάλεσαν και τα όσα ανακτήθηκαν από τον σβησμένο σκληρό δίσκο στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Λαγού,όπως διαβάζουμε σε καθεστωτικό ιστότοπο (εμάς δε μας κάνουν καθόλου εντύπωση).

Σύμφωνα με το καθεστωτική εφημερίδα, ο προφυλακισμένος «βουλευτής» της Χρυσής Αυγής ήταν τακτικός επισκέπτης site πορνό.

Στον υπολογιστή του βρέθηκε μεγάλος όγκος με πορνογραφικά αρχεία από διάφορες ιστοσελίδες. Τα «ίχνη» είχαν διαγραφή αλλά ανακτήθηκαν.

Ο Λαγός επισκεπτόταν επίσης σελίδες που παρείχαν υπηρεσίες συνοδείας. Εκεί, ο «επισκέπτης»… διαλέγει μέσω φωτογραφίας το κολ γκερλ που θέλει.

Τα «σβησμένα» αρχεία

Εκτός από το υλικό που βρίσκεται ήδη στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής, υπάρχει κι άλλο, που για την ώρα παραμένει ανεκμετάλλευτο και σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκθέτει συγκεκριμένα πρόσωπα, τα συνδέει με βαρύτατα εγκλήματα και αποδεικνύει τους βαθύτερους στόχους της Χρυσής Αυγής.

Την ίδια ώρα έρχονται στο φως νέες φωτογραφίες από τη δράση της Χρυσής Αυγής, τα στρατιωτικά γυμνάσια και την… αγάπη του Κλασιδιάρη για τα όπλα.

Ο Κλασιδιάρης εμφανίζεται στις φωτογραφίες να δίνει οδηγίες και εντολές στα μέλη της οργάνωσης και παρατηρεί πως κι αν κάνουν σωστά τα όσα έχει πει, με τα χέρια σταυρωμένα πίσω από την πλάτη.

Σε μια από τις φωτογραφίες, εμφανίζεται να οργίζεται όταν ένας από τους εκπαιδευόμενους σταματάει τους κοιλιακούς!

Οι νέες φωτογραφίες κι άλλες πολλές ακόμα προέρχονται από αρχεία που οι βουλευτές και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής είχαν επιχειρήσει να σβήσουν από τους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών τους.

Φωτογραφία σοκ με ανήλικο

Image

CLOCKWORK CREW RHODES.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: